Yhteistyöryhmä Siilinjärvi

Vaaliesittely

Parhaiten minua kuvaa: ”Merja, monessa mukana, positiivisella energialla ja yhteistyöllä yli rajojen”

Toimiessani jo yli 30 vuotta päiväkodinjohtajana Kuopiossa lapset ja lapsiperheiden arki on todellakin tullut tutuksi, samoin yhteistyö seurakunnan kanssa. Kolmen täysi-ikäisen ja kotoa jo poismuuttaneen lapsen äitinä olen omakohtaisestikin käynyt läpi eri elämänvaiheita. Vuorelassa olen asunut naimisiinmenostamme saakka, reilut 33 vuotta.  Muumi Mammaksi on joskus tituleerattu, jotka luonteenpiirteet allekirjoitan.   

Olen Siilinjärven kunnanvaltuutettu (vuodesta 1992), sivistyslautakunnan pj., jäsenenä Pohjois-Savon liiton maakuntavaltuustossa ja sen tarkastuslautakunnassa. Toimin aloitteentekijänä kummivaltuutettutoiminnassa ja seniorien päivätanssien järjestäjänä, joka on mitä parhainta sosiaalista liikuntaa. Itse harrastan golfia.

Luottamustoimissa näen, mitä mahdollisuuksia seurakunnan ja kunnan, sekä kolmannen sektorin syventävä yhteistyö toisi lasten, nuorten, vanhusten, sekä syrjäytyneiden ja perheiden pariin. Yksinäisyys kaikissa ikäryhmissä on yhä yleisempää. Olitpa sitten kirkossa tai kapakassa, olet kuitenkin ihmisten parissa. Nämä ääripäät eivät sulje toisiaan pois, vaan elämänkirjoon mahtuu mitä erilaisimpia toimintaympäristöjä ja yhteisöjä - on vain se lähtemisen kynnys. Suvaitsevuutta ja avarakatseisuutta tarvitaan meiltä jokaiselta. Olen huolissani kirkosta eronneiden määrän kasvusta ja toivon matalan kynnyksen tilaisuuksia sekä kirkon ”jalkautumista”.                                                                                                                                                   

Olemalla monessa mukana ja toimimalla eri osa-alueilla hallitsee kokonaisuuksia ja sen suomia mahdollisuuksia. Elämänkokemus on tuonut rohkeutta ottaa kantaa ja sanoa mielipiteeni.           Tullaan tutuksi - ollaan turvana toisillemme - yhteistyöllä ja positiivisella mielellä                            

Muumi Mamman sanoin:” Täällä on paljon sellaista, mitä ei voi ymmärtää .   

" Ehkä myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin jälleen auringonnousu."

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.04 | 10:03

huomenta. Lakimies ottaa teihin yhteyttä, vakavan kunnianloukkauksen takia. Olette leimanneet minut narkkariksi, alkoholistiksi En todellakaan ole kumpaakaan.

...
10.06 | 23:03

Tämä sivu valmistunee elokuun alkuun. Toivon apuja sivun tekemiseen läsnäolleilta tapahtumakuvien muodossa. Saa kommentoidakin.

...
24.10 | 11:32

Tuonne pitää päästä,kauniisti olet saanut tunnelman kuviin <3

...
14.09 | 14:13

Näillä eväin pitkälti elän...

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS