Vihkiäistilaisuus 10.11.2014

Puhe

Arvoisa läsnä oleva juhlaväki

Täytyy vain todeta  WAU kun astuu Hamulan uuden koulun pääovesta sisään, täällä on kaikki sitten niin vimpan päälle hienoo.

Oppimisympäristö ja ajantasainen tietotekniikka on erittäin tärkeä kouluviihtyvyyttä ja oppimistuloksia mittaava tekijä sekä oppilaille että opettajille ,  kuin myös koulun koko henkilökunnalle. Samoin puhdas sisäilma sekä ergonomiset kalusteet toimivine laitteineen on tätä päivää ja tulevaisuutta.  Täällä siihen on panostettu.

Hamulan kouluprojekti eteni vaiheessa, portaittain, kuten yleensäkin kunnallinen päätöksenteko etenee.

Ensin havaittiin todellinen tarve, tässä tapauksessa huonontuneen sisäilman seurauksena.   Seuraavalla askelmalla pähkäiltiin koulun paikkaa ja nimeä eri vaihtoehtojen välillä, tulisiko se olemaan Hamulan koulu jos paikkana onkin Harjamäki.  Edettiin käyden  läpi  kaavoitusta ja   usealla porras askelmalla  järjestettiin kuulemistilaisuuksia.

Yhä ylöspäin kiivetessä selvitettiin hankesuunnitelmaa ja rahoitusta. Vielä askel ylöspäin ja kilpailutettiin urakoitsijat, tekijät  sekä  laadittiin aikataulutus    ja nyt vihdoin portaiden ylätasanteella on valmis ja toimiva koulurakennus, Hamulan koulu,  toivottavasti tyytyväisine käyttäjineen.

Portaat ei toki pääty tähän, vaan nyt on teidän vuoronne  jatkaa;        oppimisenilon , motivaation ja saavutusten  Tiedon portaita,  jossa vain taivas ja mielikuvitus on rajana.   Onnea ja menestystä tälle opintielle.  Täytyy kuitenkin muistaa että loppupeleissä seinät eivät tee hyvää koulua, vaan hyvä henki, se Hamulan koulun Henki

Näine  tervetulosanoin esittelen  juhlapuheenvuoron käyttäjän:

opetus- ja kulttuuriministeriön ylijohtaja Eeva-Riitta Pirhonen.     Tervetuloa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.04 | 10:03

huomenta. Lakimies ottaa teihin yhteyttä, vakavan kunnianloukkauksen takia. Olette leimanneet minut narkkariksi, alkoholistiksi En todellakaan ole kumpaakaan.

...
10.06 | 23:03

Tämä sivu valmistunee elokuun alkuun. Toivon apuja sivun tekemiseen läsnäolleilta tapahtumakuvien muodossa. Saa kommentoidakin.

...
24.10 | 11:32

Tuonne pitää päästä,kauniisti olet saanut tunnelman kuviin <3

...
14.09 | 14:13

Näillä eväin pitkälti elän...

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS