HUOM! ... ei heikkohermoisille

Leikkaushaalari

Niitit, yli 30, poistettiin kahden viikon päästä operaatiosta

22.10.-16 Näyttää jo hyvälle, mutta toinen polvi ei ole suora ja siinä on sisäistä kipua. Operoidun kuntoutus ei siten toimi parhaalla mahdollisella tavalla...

7.11.-16

Vuosiavuosia vaivanneet kipuilevat ja asentovirheiset polvet operoitiin vihdoin; Ensimmäinen keinonivelen vaihto tapahtui 29.7.2016  ja toinen 3.2.2017 Kuopion Yliopistollisessa keskussairaalassa KYSissä.
Molemmissa kirurgina toimi osaston ylilääkäri Hannu Miettinen.

Ensimmäisenä vasen polvi oli hieman vaikeampi tapaus, koska siihen oli suoritettu leikkaus jo -90 luvun alussa ja arpikudosta sekä onkaloita oli jäänyt.
Myös kuntoutuminen oli hankalampaa, koska oikea, leikkaamaton oli vielä kivulias, eikä kuntouttaminen siten onnistunut. Toinen oikea oli jo huomattavasti helpompi ja tiesi jo ennakkoon mitä tuleman piti.

Joka tapauksessa paraneminen on nyt hyvin käynnissä ja odotan työelämään pääsyä sekä golfväylillä kirmaisua monen kesän jälkeen.

Ja ihan parasta... KIPU POLVIEN SISÄLLÄ ON NYT POISSA. Kiitos!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.04 | 10:03

huomenta. Lakimies ottaa teihin yhteyttä, vakavan kunnianloukkauksen takia. Olette leimanneet minut narkkariksi, alkoholistiksi En todellakaan ole kumpaakaan.

...
10.06 | 23:03

Tämä sivu valmistunee elokuun alkuun. Toivon apuja sivun tekemiseen läsnäolleilta tapahtumakuvien muodossa. Saa kommentoidakin.

...
24.10 | 11:32

Tuonne pitää päästä,kauniisti olet saanut tunnelman kuviin <3

...
14.09 | 14:13

Näillä eväin pitkälti elän...

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS